Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg legge til jenter på snap fra insta?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en sjenert gutt som er litt gal etter jenter! Jeg er likevel for sjenert til å ta særllg kontakt med jenter. Den siste tiden har jeg sett at mange jenter viser frem snapnavnet sitt på insta. Jeg tenker at hvis jeg legger dem til der kan det bli enklere og ta kontakt gjennom snap. Jeg tenker at enten så ligger de meg til eller ikke, slik sett har jeg ikke så mye og tape. Jeg tenker også at disse jentene er interissert i og ha mange på snap. Til tross for disse tingene er det noe som gjør meg litt betenkt over det og legge til vilt fremmede jenter på snap. Spørsmålet mitt er egentlig er dette noe jeg kan gjøre eller bare en dårlig ide? Hilsen jentegæren gutt!

SVAR

Besvart 16.08.2018 19:57:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle