Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at vennene mine ikke er ekte venner. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg føler jeg ikke har en ekte venn, eller de jeg føler er mine ekte venner har eller skal bytte skole/flytte. En venn blir kjempe fort sur på meg og hun driver hele tiden å viser meg alt det hun driver å snakker om med han jeg er forelska i. En annen føler jeg hele tiden prøver å få meg til å føle meg dårlig, som hele tiden sier: jeg er nesten ett år eldre enn deg(for jeg er født sent på året og hun er født tidlig)eller kaller meg ting når jeg ikke forstår som gjøk o.l. Jeg føler at jeg er så annerledes og at mange av vennene mine føler jeg er liten. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, for jeg savner min ekte venn som bor over en time unna. Hilsen J13

SVAR

Besvart 19.08.2018 18:22:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle