Hopp til hovedinnholdet

Liker en fyr som er mye eldre enn meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, var ikke sikker på hvilken kategori jeg skulle ta på dette spørsmålet menmen. Jeg har snakket en del med en fyr på snapchat en stund nå etter at han adda meg. Vi trener på samme treningsenter, men vi har aldri snakket sammen face to face liksom, men vi smiler til hverandre osv. Han virker som en veldig kjekk fyr, og han har sagt at han liker meg litt, og han har lyst til å finne på noe med meg. Men tingen er at det er 9 år mellom oss. (Jeg er 16, blir 17 i November og han er 25, blir 26 i Oktober) Er dette for stor aldersforkjell? Jeg skjønner liksom ikke helt hvorfor en 25åring er interessert i en 16 åring, så er usikker på om han kanskje bare er ute etter et ligg, og at yngre jenter er lettere å få på kroken, eller om han faktisk er interessert i meg. Hva tror dere?

SVAR

Besvart 23.08.2018 03:37:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle