Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg styre unna denne jenta

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har vokst opp (emosjonelt) ensomt og har dermed litt problemer sosialt. I vg1 var jeg mye med ei jente jeg egt ikke kom 100% overens med fordi ingen av oss turte å snakke med de andre. Hun derimot tviholder kontakten nå etter at vi går på forskjellig skoler. Jeg tar aldri intenativet. Snakket med helsesøster på vg1 om hva jeg skulle gjøre og ble rådet å la det bare skje naturlig. Problemet er at jeg har kun en venn; på nettet, og dermed så blir jeg fort 'med' om hun skulle ta kontakt igjen siden jeg savner kontakt med jevnaldrende som er fysiske. Og nå har hun tenk å bytte skole til den jeg er på. Jeg vil ikke såre noen. Jeg forstår at hun kan på en måte trenge meg som er vant til null grenser når hun ikke har lov til noe, men jeg vil ikke at hun skal komme og 'holde meg igjen'.. Jeg har en sjans til å ordne mIne problemer om jeg er alene og kan vise meg som jeg er.. Hadde vi enda faktisk gåt ilag.. Er jeg helt på tur? Er jeg frekk? Hva skal jeg gjøre? Takk på forhånd:)

SVAR

Besvart 28.08.2018 22:29:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
account_circle