Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vært veldig deppa det siste halvåret og føler meg ensom...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har vært veldig deppa det siste halvåret. jeg gråter ofte. På skolen er det veldig vanskelig. Jeg har ikke mange venner. De få jeg har, virker ikke interessert. I friminuttene vil jeg bare stenge meg selv inne på toalettet og gråte. Jeg føler meg som luft foran vennene mine. Når de står og snakker sammen, står jeg ved siden av og lytter. Jeg har prøvd å skyte inn noen kommentarer og delta litt i det de andre snakker om. Men de få gangene jeg faktisk snakker, virker det ikke som om de bryr seg. De bare oppfører seg som om jeg ikke er der. Som sagt har jeg det veldig vanskelig akkurat nå. Jeg føler meg så ensom. Jeg har prøvd å snakke med foreldrene mine,, men de vil ikke lytte. De bare sier at jeg må slutte å synes synd på meg selv. Komme meg ut av offer-rollen. Jeg har også snakket en del med BUP. Men det funka ikke. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Hva er galt med meg? Jeg har kanskje Asperger syndrom.. men har det noe å si? Er det derfor jeg ikke har særlig med venner? Help!

SVAR

Besvart 30.08.2018 20:07:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle