Hopp til hovedinnholdet

Har et forhold til en som har kj

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en greie med bestevennen min sin eldre bror, som er 19, og har kj... Vi har ikke hatt sex enda... Planen var egentlig å vente til jeg blir 16, men hverken han eller jeg klarer å vente så lenge, så jeg tror det kommer til å skje snart... Vi er fullt klare over at den seksuelle lavalderen er 16 år, men er så sykt kåte på hverandre. Vi har bare hooka en gang, og vi tar alltid på hverandre på upassende måter... skjer innimellom at vi sender upassende bilder på snap, også... Dette har fåregått siden midten av juni, og Jeg har sykt dårlig samvittighet ovenfor kj hans, og det at jeg ikke kan fortelle det til bv min... Vet ikke helt om jeg burde snakke med bv min eller ikke, jeg og bv`en min er sykt close, og jeg ser på hennes familie som min egen, så vil virkelig ikke miste henne, men vil ikke gjøre han sint på meg, men kan ikke gjøre alle glade hele tiden... Hva burde jeg gjøre? Visste ikke helt hvilket emne jeg skulle ta, så tok vennskap:)

SVAR

Besvart 06.09.2018 10:17:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den begrenser også at unge har sex før de er fysisk og psykisk klare for det.

 

Les mer
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle