Hopp til hovedinnholdet

Vil bare være venner. Hvordan sier jeg det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har nettopp begynt på ny skole og jeg har blitt kjent med en gutt i klassen min. Vi har snakket en del på snap og i det siste har vi også videochattet. Problemet er at han hele tiden spør meg om vi skal finne på noe og han spør hele tiden om å FaceTime. Jeg føler meg ikke helt komfortabel med å finne på noe med han alene. Han spurte meg en dag om hvorfor jeg ikke hadde ringt han på FaceTime. Vi hadde ingen avtale om jeg jeg skulle ringe og spurte «skulle jeg ringe deg?» Han svarte at han pleier å teste jenter han snakker med for å se om de tar initiativ til å snakke, og det virket litt som om han ble lei seg da jeg sa det jeg sa. Jeg har en liten mistanke om at han kanskje er litt forelska i meg. Jeg har kjent han i snart en måned og jeg ønsker bare å være venner med han. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 10.09.2018 18:22:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er aldri greit å mase seg til nakenbilder, men det er ikke alltid lett å vite hva du skal svare hvis noen gjør det. Her er noen supre tips til hva du kan si.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle