Hopp til hovedinnholdet

Lite venner på videregående skole

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har siden ungdomsskolen ikke hatt så mange venner. Jeg har bare et par ganger vært med noen hjem, eller hatt noen med hjem. Jeg vet ikke hvorfor det har blitt sånn. Nå som jeg går på VGS, så har det ikke blitt noe bedre. Alle rundt med er med på fester og jeg har ikke vært på en eneste en. Jeg har få venner, og de skal være en russegruppe sammen. Nå er jeg redd for å bli ensom i russetiden. Noen tips til hva jeg kan gjøre?

SVAR

Besvart 01.10.2018 15:33:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Innadvendt, utadvendt eller midt i mellom?

Trives du best i små grupper, eller får du mest energi av store forsamlinger? Liker du best å planlegge nøye, eller er du impulsiv og tar ting på sparket? Personlighetstypen din kan gi deg svaret.

 

Les mer
attach_file

Redd for å bli alene i russetiden?

Har du ingen eller få venner på skolen din, og er redd for å bli alene eller føle deg utenfor i russetiden? Sjekk våre tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle