Hopp til hovedinnholdet

Jeg er litt forelsket i en som er 5 år eldre enn meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som er 15 år som trur jeg er litt forelsket i en gutt som er 6 år eldre. Han er 20 å blir 21 dette året. Vi snakker via snap å vi flørter litt å sånn. Å sier komplimenter å alt. Det jeg liker mest med han er at han er snill å god å aldri har spurt om nudes. Jeg hater at gutter spørr om d. Men han er veldig gammel å tenk når jeg blir 18 så kan jeg ha ett forhold med han men tenk om vi ikke har kontakten da. Jeg vet ikke om jeg er forelsket men jeg venter alltid på at han skal sende snap å alt mulig å blir bekymret når han ikkje svarer på en halv time liksom. Vi har aldri møttes elns. Men han bor i nærområdet. Hilsen en jente som ikke vet hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 12.10.2018 19:56:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er aldri greit å mase seg til nakenbilder, men det er ikke alltid lett å vite hva du skal svare hvis noen gjør det. Her er noen supre tips til hva du kan si.

 

Les mer
account_circle