Hopp til hovedinnholdet

Livet mitt suger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har lenge ventet med å innrømme det, be om hjelp eller gjøre noe med det. Jeg går nå i 9 og sliter med venner. Noen av de «kule» blikket meg og jeg har det dritt. Jeg har folk å være med, men ikke noen som VIL være med meg. Dette har vært et problem lenge. Det er ett sted jeg har noen å være med, det er i gaming verden. Der har jeg venner, folk å snakke med og jeg kan være meg selv å ikke måtte gjøre meg om til en annen. Mamma og pappa har gitt meg spilletid nå, så jeg føler på at jeg er ensom. Jeg vet at jeg kan snakke med noen, men hva er prosessen? Læreren kan ikke bare si at noen skal være med meg? Jeg er redd, trist og ensom. Livet mitt suger.

SVAR

Besvart 16.10.2018 18:13:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle