Hopp til hovedinnholdet

Blir raskt sint på gutter

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Idag på skolen så begynte plutselig alle guttene å «angripe» meg helt uten grunn, med å komme med kommentarer osv. En av dem sa ag jeg var dårlig i håndball, også sa jeg at han var dårlig i hockey. Det var jo bare helt vanlig erting, men jeg ble sur, for ALLE kom og sa det samme, at jeg var stygg osv. Jeg er såpass trygg på meg selv at jeg vet at jeg ikke er de tingene, men selvfølgelig ble jeg jo sur. Etterpå sa jeg til kompisen hans at han var en tynn jævel, at det ikke var sunt å være så tynn som han var. Jeg har en tendens til å være ekstremt slem mot gutter, uten at jeg selv skjønner hvorfor, og jeg prøver å skjerpe meg. Selvfølgelig sa kompisen det til han, og jeg så at han ble såra. Jeg har sagt unnskyld flere ganger, både på snap og face2face. Jeg vet ikke hva mere jeg skal gjøre, jeg vil ikke at han skal være sur på meg. Virkelig ikke liksom. Men nå er jeg redd jeg har gjort det, fucka skikkelig opp liksom. Føles ut som at alle er småsure på meg nå. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 26.10.2018 12:55:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor blir du sint?

Sinne er en normal følelse som vi alle har, men det er viktig å finne ut hvorfor vi blir sinte og om vi har kontroll over sinnet vårt.

 

Les mer
attach_file

Såret av kommentarer?

Mange slenger med leppa og kommer med ufine kommentarer. Hva gjør du hvis kommentarene er rettet mot deg?

 

Les mer
account_circle