Hopp til hovedinnholdet

Føler meg utestengt i klassen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg lurer på om jeg har venner på skolen. Jeg føler selv at jeg blir utestengt av alle i klassen og lurer på hvorfor. Jeg kan ille huske å ha gjort noe mot dem for å bli utestengt/oversett. For eksempel så nærmer det seg jo Halloween, og i den forbindelsen fikk jeg høre om en fest de fleste i klassen min skal være med på. Men når jeg spør "hvilken fest prater dere om" så sier de "nei, ingenting". De som skal ha fest og jeg var jo gode venner for en måned siden. Men nå er det som om vi aldri har møttes. Jeg blir så utrolig lei meg og skuffet. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre... Det var som om alle bare plutselig glemte at jeg eksisterer. Fest verten er jo bestevenninna mi. vi jar kjent hverandre i 13 år, men selv ho har ikke nevnt noe om en fest til meg...

SVAR

Besvart 31.10.2018 23:47:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Føler du deg utestengt?

Å føle seg utestengt eller holdt utenfor er ingen god følelse. Hva gjør du hvis du ikke blir invitert med på ting eller ikke blir inkludert i vennegjengen?

 

Les mer
account_circle