Hopp til hovedinnholdet

Jeg og eksen slo opp for noen måneder siden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg og eksen slo opp for noen månder siden. Han gjørde det slutt for han sa han mista litt interessen.Jeg var veldig lei meg i starten, men nå føler jeg har blitt sterkere på meg selv, men føler meg litt ensom til tider.Jeg savner noen å snakke med, jeg er også veldig dårlig på å snakke om følelser og prøver mest å ungå dette.I starten savna jeg han mye, men det har gått litt og litt over og føler jeg er ferdig med han nå.Når han slo opp var han veldig klar på at han forstatt ville være venner, jeg sa jeg kom til å syntes det blir vanskelig, men da sa han at han skulle være så god venn for meg som han kunne.Vi har ikke snakka med hverandre på lenge, men jeg har sett han noen ganger titter på meg fort, men tror begge prøver å overse hverandre.Vi går på samme skole, ikke samme klasse.Men i dag hadde vi samme fag, og jeg prøvde å snakke med han og vennen hans, men da bare gikk han.Han steller seg bak andre, jeg merker god han ikke vil se meg.Hvorfor det? Hanvirkaikke tristetterbruddet

SVAR

Besvart 01.11.2018 20:57:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hvordan fortsette å være venn med eksen?

Å være venner med ekskjæresten kan være både fint og krevende. Selv om forholdet er over betyr jo ikke det at dere ikke kan være venner.

 

Les mer
account_circle