Hopp til hovedinnholdet

Vennskap, bør jeg holde henne mer på avstand?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en venn som jeg har vert kjempe nær med siden vi startet på undomsskolen. Helt uadskillelige. Jeg er en person som veldig enkelt tilgir og lar all skyld falle på meg. (Jeg sliter med angst å det er vanskelig for meg å ikke legge skyld på eng selv) jeg er vanligvis rolig når hun er sinna på meg. Og ga henne vanligvis det hun ville fordi jeg ikke ville miste vennskapet. Hun har vell sett at det er lett for henne å gjøre som hun vil uten å ta hensyn ( dra nytte av meg) , så hun bryter meg ned om og om igjen. Jeg er som oftes den som må ha det dårlig får at hun skal ha det bra. Jeg er en person som ikke greier å gi slipp på ting som vennskap ( og vertfall siden det VAR et bra vennskap) , men samtidig føler jeg at det hadde vert bedre å holde seg på avstand. Siden det tærer mye på meg. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 04.11.2018 18:17:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle