Hopp til hovedinnholdet

Trenger tips til å stresse ned sosialt, men ikke virke avvisende.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg blir veldig stresset av å være sammen med folk fordi jeg blir oppspilt og nervøs. Jeg vil gjerne bli så godt kjent med alle som mulig, og synes folk er utrolig fascinerende. Uheldigvis har jeg klare og fjerne erfaringer av omtrent total avvisning og ydmykelse da jeg engasjert har prøvd å finne en plass blant klassekamerater o.l. Jeg oppfattet dem som utvidet familie, på godt og vondt, og de oppfattet meg som en særing. Typisk "hvem tror du at du er?". Siden har jeg hatt en til tider ganske intens angst for å vise hvem jeg er og dumme meg ut. En annen ting er at de vennene jeg går godt sammen med avhenger mer av meg enn jeg ønsker/tørr. Er jeg sosialt tilbakestående? X'3 Jeg setter stor pris på vennligheter, tilliten krever kanskje litt vel mye innsats, jeg hater nedlatende holdninger, men er uansett glad i personene med dem. Noen tips til hvordan stresse ned i sosiale sammenhenger, men ikke virke avvisende? =) Takk ^ ^

SVAR

Besvart 05.11.2018 09:25:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Innadvendt, utadvendt eller midt i mellom?

Trives du best i små grupper, eller får du mest energi av store forsamlinger? Liker du best å planlegge nøye, eller er du impulsiv og tar ting på sparket? Personlighetstypen din kan gi deg svaret.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
account_circle