Hopp til hovedinnholdet

Sliter mye pga ensomhet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er gutt 15. Jeg sliter veldig mye fordi pga av ensomhet. hverdag på skolen er jeg for meg selv og føler meg usynlig, jeg har 2 nære jente venner men tørr aldri og spørre om jeg kan være med dem på skolen og fritid, mest pga av de har andre venner og føler at jeg bare er der vis jeg er med dem og kommer bare til og sitte der som en dust som ikke sier noe. Jeg føler jeg eller ikke for noe tilbake.. vær gang de har det dårlig så prøver jeg og være der for dem, men når jeg har det dårlig bryr deg seg ikke? skjønner ikke hva som feiler meg og vet ikke ka jeg skal gjøre. Hjelp?

SVAR

Besvart 05.11.2018 16:43:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle