Hopp til hovedinnholdet

Jeg prøver å hjelpe en venn som har problemer hjemme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg prøver å hjelpe en venn med mange problemer med foreldrene hennes. hun har panikksalg og får ikke sove mye. jeg prøver å hjelpe henne så godt jeg kan men det er vanskelig fordi hun vill ikke snakke med en lærer fordi hun ikke vil la dem se henne som svak ( noe som hun ikke er jeg foreslår jeg at hun kan snakke med helsesøster på skolen vår og at jeg kan være med henne vis hun vil noe som hun tenker på. vår skole dro til polen ( hvite busser) og den andre dagen så hadde hun et stort paniskslag. jeg snakket alene med henne i lit mer en en time men jeg fikk ikke henne til å roe seg ned. jeg prøvde mange ting som å puste rolig inn gjennom nesa og ut gjennom munnen i mens hun så på meg jeg prøvde å få henne til å tenke på andre ting som hjalp litt men litt etter på så kom hun på hva hun fik panikk av som var foreldrene hennes og karakterer på skolen hun sa en ting flere ganger og det var: foreldrene mine husker fortsatt den 3 jeg fikk i første semester i 8 klasse

SVAR

Besvart 08.11.2018 20:44:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle