Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg ensom.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei.. jeg har ikke snakket med noen om dette. Men jeg føler meg egentlig veldig ensom. Jeg har kun en bestevenn som er et år eldre enn meg og går på en annen skole enn deg jeg gjør. På skolen er jeg med venner fra klassen men i helger og ferier har jeg aldri noen å være med:( ingen spør meg om å være med meg men jeg prøver å ta insjativ selv. Jeg er en litt følsom person, og vet virkelig ikke hva jeg kan gjøre:// i helger er jeg ofte bare alene hele helgen og ingen spør meg om å finne på no. Jeg sitter alltid alene dagen lang. Alle andre legger mange bilder ut på sosiale medier om at de er sammen og jeg kjenner jeg bli lei.

SVAR

Besvart 09.11.2018 19:58:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
attach_file

Slik er du trygg og smart på nett

Nettet er åpent for alle, og det er fort gjort å støte på ubehagelige personer eller innhold. Følg denne huskelista for å beskytte både deg og dine venner på nett!

 

Les mer
attach_file

Ensom? Lav selvfølelse?

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro at du heller ikke er ønsket av noen. Du kan bruke timer, dager og netter på å plage deg selv med at du ikke er noe verdt og bare til bry. Dette er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
account_circle