Hopp til hovedinnholdet

Føler meg ensom, og sliter med å få gode venner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har lenge vært ensom.. min eneste bestevenninne gjennom 13 år, ditchet meg pga en manipulerende mann. Vi har ikke snakket på tre år nå. Alltid har venner kommet og gått i livet mitt. Noen ganger har jeg vært den skyldige, altså gjort noe slemt feks å overse (spes på ungdomsskolen) . Ikke lenger nå. Jeg fikk venninner på høgskolen, men de møtes bak ryggen min. Jeg er veldig mistenksom og usikker innerst inne, kanskje de merker dette.. må er jeg gravid og prøver å få venninner som er i samme situasjon. Jeg har møtt to, kjempehyggelig , men hver gang vi avtaler/snakker om å møtes, gidder de ikke likevel. Skjedd med maange nå. De svarer feks ikke på mld osv. Hva er galt med meg:( vil då gjerne ha venninner. Bestevenninna mi har feks ikke snakket med meg på over en uke nå.. skjønner ikke. Hvorfor klarer jeg ikke holde på venner? Hjelper ikke snakke med de , de sier bare: åå jeg skal bli flinkere på kontakt osv. Det skjer aldri.. er så ensom.

SVAR

Besvart 14.11.2018 10:32:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
account_circle