Hopp til hovedinnholdet

Har ingen venner..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har ingen venner nå. De eneste 2 vennene jeg har , bor ikke på samme sted som meg engang. når jeg gikk hjem fra skolen idag, så kunne jeg høre at folk baksnakka meg. Jeg hadde 2 venner som bor på samme sted som meg, men vi er ikke venner nå lenger. (jeg kaller dem for 2) samtalen vår idag: 2: er du sint på oss? meg: ja faktisk, fordi dere går alltid ifra meg og vil ikke være med meg lenger 2: *bitchblikker meg, og ignorerer meg* Jeg har faktisk ingen venner lenger. hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 09.11.2018 17:03:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle