Hopp til hovedinnholdet

Har ingen venner..

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har ingen venner nå. De eneste 2 vennene jeg har , bor ikke på samme sted som meg engang. når jeg gikk hjem fra skolen idag, så kunne jeg høre at folk baksnakka meg. Jeg hadde 2 venner som bor på samme sted som meg, men vi er ikke venner nå lenger. (jeg kaller dem for 2) samtalen vår idag: 2: er du sint på oss? meg: ja faktisk, fordi dere går alltid ifra meg og vil ikke være med meg lenger 2: *bitchblikker meg, og ignorerer meg* Jeg har faktisk ingen venner lenger. hva skal jeg gjøre?

Besvart 09.11.2018 17:03
 

Svar
Hei

Jeg forstår at det er vanskelig å ikke ha venner, og å føle seg ensom. Mitt tips er å snakke med noen om problemet. Foreldre eller helsesøster er gode alternativer. 

Under har jeg lagt ved noen artikler som også gir gode råd i forhold til det du lurer på. Jeg håper situasjonen blir bedre etter hvert :) 

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Venner spiller gitar i en park sammen (colourbox.com)

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

Les mer

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Skoleelever sitter på en benk (colourbox.com)

Hva gjør man når man kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg, eller gjør du en innsats for å få venner selv? Les hva ungdommer selv mener!

Les mer

Ikke så gode venner lenger?

Venninner (colourbox.com)

Har bestevennen din begynt på en ny skole? Eller har dere så forskjellige interesser at dere ikke lenger har noe å snakke om? Fortvil ikke. Du kan redde vennskapet.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Venner som "forsvinner"

Trist jente (colourbox.com)

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap