Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ingen venner og hater livet mitt av og til.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Livet mitt er ikke verdt å leve. Hei, (usikker på hvilken emne, men dere kan bytte hvis det ikke passer) jeg har ingen venner, og jeg prøver å være tålmodig, men det går bare ikke. Jeg har noen som bryr seg om meg, men det er bare voksne: Favorittlæreren, sosiallærer, psykolog og mamma. Ingen andre. Føler at ingen bryr seg om meg og vil at jeg skal ha det bra. Favorittlæreren gjør alltid dagen min bra, selv om jeg egentlig vil gi opp. Så når jeg snakker med favorittlæreren enten det er på morgenen eller dagen, gjør hun alltid meg bra. Hun underviser norsk, så jeg gjør det nesten alltid bra i norsk. Psykologen min hjelper meg så godt hun kan, selv med vanskelige ting jeg ikke klarer å håndtere. Sosiallæreren, favorittlæreren og mamma er der for meg når jeg trenger noen å snakke med. Av og til så hater jeg livet mitt. Hva må jeg gjøre for at livet mitt skal bli bedre?

SVAR

Besvart 15.11.2018 20:27:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Sveip deg til venner

Sliter du med å finne venner? Da er kanskje en venne-app noe for deg.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle