Hopp til hovedinnholdet

Ble ikke invitert i en bursdag alle vennene mine var invitert til.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går i 9 klasse og har en vennegjeng der alle er kjempegode venner, og hun ene skulle feire bursdag med en annen jeg går i klasse med, og kjempe mange ble invitert inkludert de andre i gjengen såklart men ikke jeg. Jeg prøvde liksom og late som jeh ikke brydde meg, men ingen av vennene mine brydde seg om at jeg ikke var invitert. Og ble egnt veldig lei meg men vet ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 25.11.2018 09:15:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

8 tips til før og under festen

I klassiske ungdomsfilmer finner vi hovedkarakterene som alle svermer rundt, som alle vil snakke med og som ikke minst alltid blir bedt på de store festene. Men, er det egentlig så enkelt som ”bare” å bli bedt?

Skrevet av Dina, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle