Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lenge slitt med depresjon og ensomhet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 18 år, og går i 3. videregående. Jeg har lenge slitt med depresjon og ensomhet. Når jeg er på skolen, så føler jeg at jeg ikke har mye venner, føler at alle ser rart på meg, og når jeg prøver å snakke med dem så føles det ut som at de ikke har så lyst til det. Jeg hadde en del venner når jeg gikk på barneskolen og litt i ungdomskolen, men mot slutten i 9.klasse så begynner vennene mine å gå fra meg og være med noen andre istedenfor, og det var da jeg begynner å ha sånne følelser. Fram til nå har jeg ikke fått noen særlig nye venner, bare 2 - 3 venner kanskje. Jeg tør liksom ikke å snakke med mer folk, og jeg føler meg alltid sånn at jeg ikke passer meg inn i noen ting. Alltid når jeg ser at andre har det gøy, så får jeg en dårlig følelser. Det er så tungt å bære på sånne følelser, så jeg lurte på om dere kan hjelpe meg med det.

SVAR

Besvart 26.11.2018 19:23:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle