Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg stoppe venninnen min sine kommentarer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Først og fremst vil jeg bare si at ung.no er en veldig bra nettside! Uansett det er en jente i klassen min som irriterer meg veldig. Vi er bestevenner og hun er utrolig snill, men problemet er at hun alltid tuller med alt og noen ganger syntes jeg det går litt for langt. For eksempel en del ganger har hun sagt at når hun ser kontaktlæreren vår tenker hun på meg og han som har sammleie og at han tar på puppene mine og sånt. Og det syntes egentlig jeg ikke er noe gøy og bare ubehagelig. Hun sier også de greiene med sammleie til vennene mine. Jeg syntes ikke det er noe koselig i det hele tatt og jeg blir ganske sur. Har dere noen tips til hva jeg kan si uten at det blir teit eller at hun bare begynner å le?

SVAR

Besvart 23.11.2018 17:53:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Rykter og ryktespredning

Rykter er opplysninger om noe eller noen som spres til én eller fler personer. Ryktene kan være både sanne og usanne, men de handler ofte om ting som setter andre i et dårlig lys.

Av Skage, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle