Hopp til hovedinnholdet

Likte han meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har et spørsmål. Jeg er forelska i en gutt, vi har vært på kino, der han holdte meg i hånda og holdte rundt meg. Noen dager senere så var han hjemme hos meg, der vi begynte å kline. Når han var på vei hjem fra meg, så sa han at han hadde ombestemt seg på hva han følte for meg, fordi han sa tidligere at han likte meg. Men noen dager før dette skjedde, så var jeg og han på samme fest, der han skal ha voldtatt ei jente og han drikker mye. Dette er noe jeg ikke liker i det hele tatt, og det er blitt en politisak av dette. Men han sier at dette ikke er sant. Foreldrene mine fant ut av dette, så de nektet meg å møte han. Det har vært veldig mye fram og tilbake mellom oss, men det endte med at han sletta meg fra Snapchat, noen dager etter at han sa at han ville være venner og at vi ikke skulle unngå hverandre. Jeg savner han så sykt mye og vet ikke hva jeg skal gjøre. Vil ha han så mye. Hva skal jeg gjøre? Tror dere at han likte meg?

SVAR

Besvart 29.11.2018 17:22:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Hvordan fortsette å være venn med eksen?

Å være venner med ekskjæresten kan være både fint og krevende. Selv om forholdet er over betyr jo ikke det at dere ikke kan være venner.

 

Les mer
account_circle