Hopp til hovedinnholdet

Min venninne har hatt det vanskelig lenge.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. En av bestevennene mine sine foreldre skilte seg forrige høst pga en av de var avhengige av alkohol. Hun hatt det vanskelig lenge nå. I starten ble jeg med hun hjem to ganger i uken fast fordi hun ikke turte å være alene hjemme. Det var hyggelig i starten men så følte jeg meg tvunget til å gjøre det. Jeg ble mer og mer lei og i en ganske lang periode gråt jeg hver kveld før jeg skulle være med hun hjem. På slutten av skoleåret hadde jeg er «breake down» og klarte endelig å si det til hun. Så tok jeg en pause fra å være med hun hjem. Etter sommerferien følte jeg at alt var bra igjen og at jeg kunne være med hun hjem før trening en dag i uka siden hun fortsatt er redd for å være alene. Jeg greide det i starten igjen men kjente at det ble for mye og greide å si pent at vi kanskje bare skulle ta følge til trening. Men i det siste har hun begynt å plutselig gråte rett før kamp, på trening og de få gangene jeg er hjemme hos hun. Jeg har lyst til å gjøre noe med det... Hvordan?

SVAR

Besvart 02.12.2018 15:26:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle