Hopp til hovedinnholdet

Vennskapet gjør flere ting vanskelig...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en bestevenn, men hun behandler meg ofte dårlig. Hun glemmer navnet mitt (blander med andre venninner i forbifarta), glemmer avtaler og er ikke en god lytter. Men vi har vært venner i evigheter og koser oss skikkelig når vi først har det gøy. Hun har snart bursdag og det nærmer seg jul, så det er på tide med gaver. Hun ønsker seg et øyenskyggepalette i noen knalle farger. Jeg fikk noen ting til burdagen som hun spleiset sammen (bursdags og julegave). Men av en eller annen grunn vil jeg ikke hun skal ha det palette jeg tenker å kjøpe. Vet hun blir glad for det og vil ha det selv om hun ikke har sagt et spesifikt palette. Tror egentlig jeg ikke vil hun skal ha det på grunn av konkuranse. At hun har noe fint, noe dyrt. Herregud jeg er grådig og en dårlig person, men må være ærlig. Skammer meg over dette. Vet et annet fint palette, men vet ikke om jeg skal kjøpe det kule eller det som er likekult bare mer mainstream palette så det er ikke like spesielt å vise frem for andre ahh

SVAR

Besvart 14.12.2018 15:21:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alternative gavetips

Har du dårlig råd? Er du bekymret for miljøet? Trenger du en bursdagsgave eller julegave? Her får du tips til over gaver som verken trenger å koste mye, eller gå ut over miljøet.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle