Hopp til hovedinnholdet

Hvordan stoppe andre fra å si dumme ting?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

så jeg og kjæresten min har vært sammen ganske lenge nå, litt over et halvt år nå tror jeg, vi er ikke akkurat som de andre forholdene, vi er i et langt distanse forhold (bor ikke i samme land men nære pluss vi har møttes allerede flere ganger før) og har en aldrer forskjell på 3,5 år. Vennene mine og bestevenninna mi sine venner plager meg med å kalle kjæresten min pedo og at jeg sikkert kommer til og bli voldtatt og bli soldt og sånt. Jeg liker ikke at folk sier slike ting om oss, jeg syntes vi får det til og funke veldig bra selv om jeg er ett par år yngre, men hva burde jeg gjøre for og stoppe dette?

SVAR

Besvart 20.12.2018 00:20:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
account_circle