Hopp til hovedinnholdet

Sliter med å få venner og føler seg utestengt og mobbet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg sliter med å bli kjent med folk i klassen min. Jeg går andre vgs, og har gått i samme klasse siden starten.har aldri hatt problemer med å snakke med folk før.I begynnelsen av VG 1 til VG2 mistet jeg en del venner.. Noen vokste jeg normalt fra, og noen mast jeg fordi jeg ikke hadde tid pga mye håndball og skole.. Min aller beste venn mistet jeg i vg1, uten begrunnelse i ett år ville hun skyve meg vekk siden hun slet med depressive tanker..Samtidig fikk jeg 3 venner i klassen, ene hadde jeg vært bestevenn med i barnehagen/barneskolen.. Desverre så blir jeg ikke likt av hun jeg kjente fra før, og ble stadig baksnakket, holdt utenfor, ikke invitert, noe jeg fant ut på egenhånd. Jeg innså at de hadde det kjekt ilag og trakk meg, grunnet ingen hadde støttet meg/sakt noe før jeg fant det ut..og det fortsatte som mobbing.Fikk en ny bestevenn som sluttet fra klassen, slet mye med depresjon og famileproblemer.. Føler meg ensom og ignorert på skolen. Har prøvd mye, ingen bryr seg.sliter

SVAR

Besvart 06.01.2019 23:37:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du deg utestengt?

Å føle seg utestengt eller holdt utenfor er ingen god følelse. Hva gjør du hvis du ikke blir invitert med på ting eller ikke blir inkludert i vennegjengen?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle