Hopp til hovedinnholdet

Jeg har mange venner, men savner en bestevenn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er ei jente på 14 år. Jeg har mange venner, men jeg har ikke den ene vennen jeg kan kalle min bestevenn. Dette gjør at jeg føler meg ensom nesten hele tiden. Selv når jeg er sammen med opp til 10 venner føler jeg meg ensom. Alle de nærmeste vennene mine har den ene vennen, det gjør det ekstra vanskelig for meg. Jeg har ingen å snakke med om mine personlige problemer. Søstrene mine sier at jeg skal snakke med personer jeg ikke skjenner så godt og at jeg skal prøve å skaffe meg flere venner, men det er ikke så lett. De har aldri hatt dette problemet. Det er veldig vanskelig for meg å dra på skolen. Jeg har vert veldig deprimert i ca 4 måneder nå. Jeg har vert til psykolog, men det hjelper ikke, så jeg håpte at å skrive her kunne hjelpe meg litt♥️

SVAR

Besvart 11.01.2019 21:33:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle