Hopp til hovedinnholdet

Min venninne spiser ikke frokost og skal kutte ut godteri.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Altså jeg har en venninne og hun synes at hun er tjukk,og mens jeg er faktisk tykkere enn hun og hun sier at hun ikke kommer til å spise så mye godteri. Men jeg synes det er litt dumt fordi at alle barn må jo få lov til å kose seg litt. Jeg vet det er hennes valg og sånt men jeg synes det er litt dumt at hun ikke kommer til å spise så mye godteri. Tenk om hun får en slags sykdom eller noe. Og hun spiser heller ikke noe frokost, jeg har i alle fall ikke sett hun spise det og hun sier også at hun ikke spiser det. På grunn av at hun sier at hun ikke har så mye matlyst (på grunn av at hun tar medisin) og jeg tar også samme. Men jeg mister ikke matlysten min. Mens hun gjør det. Og frokost er også et ganske viktig måltid. Jeg synes ganske synd i hun og hun er min beste venn. Men Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 02.02.2019 16:29:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle