Hopp til hovedinnholdet

En venninne som ike kommer på skolen, savner henne

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har for ca et år siden fått en venninne som jeg er veldig glad i. Men hun kommer aldri på skolen lengre, hun har sagt at eksen hennes i August prøvde å voldta henne mens han var full, og det tror jeg på. Men plutselig har hun begynt å si at han voldtok henne og jeg vet ikke hva jeg skal tro, men nå etter moren hennes fikk vite det har hun ikke vært på skolen på flere uker og det virker som hun har det fint og at hun nyter å slippe skolen litt. Hun sier hun ikke er klar til å se han igjen nå plutselig, men hun har til og med hatt frivillig sex med han og vært sammen med han etter voldtekten. Vet jo ikke om dette har skjedd fordi alle sier forskjellige ting, men vil jo støtte henne. Samtidig har jeg det dritt på skolen uten henne, jeg er aldri glad lengre, jeg er helt alene i friminuttene og i timene og jeg orker det ikke mere, jeg vil heller dø enn å gå på skolen en dag til alene. Men jeg er lykkelig, jeg bare klarer ikke akkurat dette. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre mer

SVAR

Besvart 12.02.2019 23:42:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle