Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvorfor er det så vanskelig å få venner når en flytter hele tiden?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg lurer på hvorfor det er så vanskelig å ha en ekte venn selv om man flytter hele tiden. Altså i starten av 8 klasse bodde jeg i sentrum av byen etter 2 mnd flyttet vi til et annet sted 1 time unna skolen og for 1 mnd siden flyttet vi til et annet by. Jeg skjønner ikke hvorfor vi må flytte så mye. men fra 1-5 klasse har vi også byttet hus 3 ganger og skole 2 ganger. så i 6-7 klasse gikk jeg i en ny klasse. Det er så vanskelig å få seg nye venner hele tiden. og det verste er at jeg har kontakt med de gamle vennene mine i et stund men etter hvert så slutter de å svare i meldingene mine og når jeg var med i gruppechatten som dem så tar de meg ut. Men jeg er ikke en person som henger med venner etter skolen. og når jeg begynner i en klasse så spør de å henge ut men når jeg sier nei så vil de ikke være med meg i klassen heller.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer