Hopp til hovedinnholdet

Min beste venn bor 7 til 8 timer unna, jeg savner henne veldig!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei min beste venn bor 7 til 8 timer unna jeg savner henne veldig! Jeg føler hund er den eneste som forstår meg. Hun er også min første venn jeg ser henne kanskje en eller to ganger i året. Der er i sommer feriene vi da leker vi sammen og bader og er sammen veldig mye. Men siden jeg har skilte foreldre så kam vi ikke vere der hele sommer ferien. Jeg synes det er veldig trist at jeg får set henne så skjeldent. Når vi drar hjem i sommer ferien gråter jeg og vil være alene. Jeg savner henne veldig mye

SVAR

Besvart 14.02.2019 19:05:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter, men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle