Hopp til hovedinnholdet

Hvordan fjerne bildene og videone på en anonym måte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for cirka et og et halvt år siden så var jeg sammen med en jente, vi kysset litt og jeg sendte et bilde av meg i bokseren som var ganske intimt for min del, og hun lagret det. Jeg hadde ikke noe problem med at hun hadde et slikt bilde av meg på telefonen på den tiden siden vi hadde blitt enig om at hun ikke skulle spre det videre. Noe som jeg syntes var litt verre var en gang når vi sto og klinet, og noen av vennene mine filmet det, de sa at de skulle slette det, men de gjorde de ikke. Hvis vi spoler fremover til i dag, så er ikke vi to sammen lenger og har bildet jeg sendte til henne blitt spredt til mange andre og videoene av oss som kliner. Jeg har spurt gjentatte ganger om de kan slette bildene fordi de får meg til å føle meg ukomfortabel og jeg får vondt i hele kroppen. Jeg syntes også at dette er veldig flaut så jeg vil prøve å fjerne bildene og videone på en anonym måte. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 12.02.2019 11:03:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvor går grensen for bilder du legger på nett?

Legger du bikinibilder fra sommerferien på Facebook? Hvordan deler du bilder fra helgens fest med venner? Er du ung mor som blogger om babyen din med daglige bilder? Bilder av andre, spør du først? Er det egentlig så farlig? Hva mener DU?

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
account_circle