Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg ganske mye ensom.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg sliter litt med en litt vond følelse, og kunne trengt noen gode råd. Jeg føler meg ganske mye ensom. Jeg er absolutt ikke «upopulær» og det har ikke noe å gjøre med at jeg ikke har venner, for det har jeg masse av, men de fleste har kjæreste som de tilbringer mye av sin tid med eller så er de opptatte med andre ting. Flere dager tenker jeg å gå ut å finne på noe, men så har jeg liksom ingen å finne på noe med. I tillegg ser jeg bilder og videor på nettet av jenter og gutter på min alder som har så vellykkede liv. Jeg sitter ofte helt alene, og det har blitt ganske vanskelig. Jeg vet en løsning kunne vært å bli kjent med flere og skaffe meg fler venner, men det er igjen et problem. Jeg syntes det er utrolig tøft å være sosial med folk jeg ikke kjenner, og jeg er veldig usikker på meg selv. Har dere noen tips til hvordan jeg kan klare å bli mer selvsikker, ta intiativ til å bli kjent med nye og skape nye vennskap så jeg kan slippe å kjenne på følelsen av det å være ensom?

SVAR

Besvart 14.02.2019 13:03:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle