Hopp til hovedinnholdet

Har en falsk venn

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har en falsk venn. Hun virket som en ekte venn. Vi ble bestevenner før dette skjedde. Og jeg er ikke helt sikker på om det er sant at hun er falsk. Jeg bare hørte det fra bestevenninna min, fordi at hun falske sa til venninna mi at hun bare latet som at hun bare var med meg fordi at jeg var med bestevenninna mi. Nå for ikke så lenge siden så skrev jeg en melding til henne og sa at jeg ikke ville være venn med henne mere fordi at jeg trodde henne var falsk. Nå har hun begynt og se rart mot meg og være litt snill mot meg. Jeg vet ikke om dette betyr søthunger er falsk? Og det blikket hun har på meg?

Besvart 20.02.2019 14:16
 

Svar
Hei

Det er kjedelig å høre at du har hørt dette av bestevenninnen din. Det må såre veldig, samtidig som at jeg synes at du skal ta en prat med venninnen din og høre hva som egentlig skjer :-) Det er slitsomt å gå sånn og lure på hva som er sagt og ikke, og om man er gode venner eller ikke. Selv om det er litt skummelt, så hadde jeg tatt en prat med venninnen din, og sagt hva du føler. Det høres jo litt usannsynlig ut at noen er med deg, bare for å være med noen andre. Kanskje hun har sagt noe sånt for å tøffe seg? 

Uansett, så ville jeg prøvd å prate med henne, så kanskje dere begge får sagt hva dere tenker og føler. Håper dere finner ut av det :-) 

 

Lykke til! 

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ikke så gode venner lenger?

Venninner (colourbox.com)

Har bestevennen din begynt på en ny skole? Eller har dere så forskjellige interesser at dere ikke lenger har noe å snakke om? Fortvil ikke. Du kan redde vennskapet.

Les mer

Såret av kommentarer?

Jente tenker (colourbox.com)

Mange slenger med leppa og kommer med ufine kommentarer. Hva gjør du om det er du som blir rammet?

Les mer

Ekte vs falske venner

Guttegjeng (colourbox.com)

Har du opplevd å bli sviktet av en venn? Eller har du opplevd å bli kjent med en person du følte du hadde god kontakt med, men som viste seg egentlig å være en falsk venn? Kjenner du en person du oppriktig kan kalle en ekte venn?

av Skage, ungdomsjournalist

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap