Hopp til hovedinnholdet

Venninnen min oppfører seg rart mot meg..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har et ganske stort problem som jeg ikke klarer p slutte å tenke på. Jeg har en venninne som heter «Johanne» hun og jeg har vært bestevenner i 9 år nå. Johanne ble nylig venn med en som heter Sofie, som er utrolig slem mot meg. Dette er Johanne sin feil siden hun har snakket stygt om meg. Johanne sa nylig at det skjer noe hjemme hos henne som ikke er bra, og hun har snakket med skolen og Sofie om det. Men ikke meg, jeg har spurt henne et par ganger on hva som har skjedd, men hun blir bare irritert på meg. Dette gjør at jeg blir utrolig lei meg, siden hun ikke vil si hva som har skjedd. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med dette... jeg føler meg veldig dritt siden hun velger å si det til en venn hun har kjent i noen måneder, men ikke til meg. Jeg har sagt at jeg alltid er det for henne osv, men vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Siden jeg både er irritert for at hun velger p ikke fortelle meg hva som egentlig skjer, samtidig som at jeg syntes synd på henne...

SVAR

Besvart 20.02.2019 16:03:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
account_circle