Hopp til hovedinnholdet

Venninnen min får dickpics og synes det er gøy.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Ei jente i vennegruppa mi er ofte på snap og jeg synes de hun snakker med er rare, fordi de vil bare ha nudes, hun har fremdeles en fyr på snap som sendte henne dickpick. Jeg spør hun hvorfor hun gjør det og hun sier at det bare er gøy å gjøre folk horny. Vi har en gruppechat og hun driver å legger ut ekle videoer som hun blir sendt av "vennene sine" videoene er ikke av dem men det er jævlig ekkelt. Jeg er bekymra. Hun syntes det var morsomt. Hun tror hun blir kul hvis ekle folk snakker med henne.

SVAR

Besvart 05.03.2019 21:14:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
account_circle