Hopp til hovedinnholdet

Jente 14! Venninna mi gjør meg veldig lei meg. Bør jeg beholde henne?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 14 og har gått på u-skolen i flere måneder nå. Jeg har en venninne som jeg går i klasse med og vi har vært venner mange år. Hun har hele barneskolen klagd på at hun ikke har noen venner. Nå som vi går på u-skolen har hun fått mange og prøver å være populær, alle liker henne og ingen liker meg. Hun har blitt veldig frekk mot meg og lærere, men alle synes hun er kul og snill og pen. Jeg har ikke så mange venner på skolen nå og jeg føler leg ganske ensom. Når jeg prøver å forklare det for henne klikker hun og sier det er hun som blir utestengt. Jeg er lei meg ofte og vet ikke hva jeg skal gjøre. Hvordan skal jeg få meg gode venner? Demme jenta har gjort meg veldig lei meg i det siste, skal jeg ta vare på henne som venn? Hvordan kan jeg forklare henne at jeg føler meg utestengt uten å bli angrepet?

SVAR

Besvart 03.03.2019 10:33:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle