Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg utenfor.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:)) Jeg har nettopp fylt 13 år og livet mitt begynner å bli veldig vanskelig!! Jeg har liksom alltid vært en av de mest populære, og nå føler jeg at ingen vil være med meg. Jeg står liksom rett utenfor der de andre står å prater, for de ikke gir meg plass til å stå med dem. Jeg tror jeg ikke er kul nok for å være med dem for de banner hele tiden og de mener jeg ikke kan banne. At det liksom bare høres teit ut. Jeg og en annen i klassen var super gode bestevenner for kun ett år siden, men nå har hun nye bestevenner og nesten bare ignorerer meg. Det er en veldig vanskelig tid nå og blir veldig glad vis dere har noen bra tips til hva jeg bør gjøre. Jeg har snakket med helsesøster, mamma og pappa. Læreren min vet det også. Takk for svar:))

SVAR

Besvart 14.03.2019 22:43:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Ønsker du å være med i den kule gjengen?

Føler du deg litt utenfor iblant? Er du ikke en del av den «kule» gjengen? Skulle du ønske at de kule inkluderte deg oftere?

Frykt ikke! Du er ikke alene. De fleste føler seg iblant litt utenfor. For de fleste er nemlig ikke en del av den kule gjengen.

Skrevet av ungdomsjournalistene Lars Ingar og Dina.

 

Les mer
account_circle