Hopp til hovedinnholdet

Bestevennene mine snakker stygt om meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I dag var jeg hos en jente som er/var min beste venninne. Vi byttet telefoner slik at hun fikk se på min, og jeg så på hennes. Jeg vet jeg ikke burde lest meldingene hennes, men jeg så navnet mitt da jeg skulle åpne en snap fra in beste venninne fra 8. Så jeg bladde helt opp og leste det de hadde skrevet om meg. Det sto veldig mye stygt der om meg der. Det meste de hadde skrevet var stygge ting om meg. Som jeg skrev vet jeg at jeg ikke burde lest meldingene de hadde skrevet sammen, men helt ærlig er jeg glad for at jeg så det. Men hva skal jeg gjøre nå? Jeg kan liksom ikke fortelle dem om det, for da forstår de at jeg har lest meldingene, men hvis jeg bare bryter kontakten er det også litt dumt siden de da snakker mer stygt om meg, og sier det til læreren vår. Og i tillegg går vi i samme klasse. Og begge har vært bestevennene mine, men nå vet jeg ikke.

SVAR

Besvart 17.03.2019 22:40:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle