Hopp til hovedinnholdet

Burde jenta ha dårlig samvittighet overfor venninnene sine?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 15 år og for ca 1 år siden så holdt jeg på med en jente. Vi hadde aldri samleie men hang mye med hverandre. En av hennes venninner fikk følelser for meg uten at jeg i det hele tatt rørte/flørtet med henne. Som for meg føltes veldig barnslig. Nå snakker jeg med en av de gode vennene til «ex» en min. Ho syns at det er dårlig gjort av ho og snakke med meg fordi begge hennes bestevenner har hatt en greie for meg. Selvom jeg bare har holdt på med den ene og det var et ganske barnslig forhold. Burde jenta som jeg nå snakker med ha dårlig samvittighet ovenfor sine andre venninner? Jeg har aldri hatt samleie med noen av de. Og ho ene venninna fikk bare følelser for meg uten grunn. Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 25.03.2019 17:40:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Sjalu på en venn?

Mange har opplevd den snikende sjalusien når en venn gjør det bedre enn deg på alle prøver, får flere "likes" på profilbildet sitt eller får seg kjæreste. Men hvorfor blir vi sjalu? Og hvordan kan vi takle det?


Av Hege, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Det kan fort bli problemer når bestevennen din er forelsket i den samme som deg. Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen...eller?

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle