Hopp til hovedinnholdet

Føler at mine foreldre ikke synes det er greit at jeg besøker guttevenner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på snart 15. Jeg har hatt det litt tøft sosialt i det siste da min gamle bestevenn droppa meg helt for en annen. I det siste har jeg begynt p henge litt med en gjeng med både gutter ig jenter. Jeg har vært hos en av guttene en gang før sammen med alle de andre i gjengen. Jeg føler ikke mamma og pappa skjønner helt at det går an p bare være venn med gutter uten å være sammen med de for hver gang jeg snakker om de elelr sier jeg skal til norn av de så begynner de bare å spørre om jeg er sammen med de. Det gjør at jeg ikke synes det er sø lett å spørre om å få dra på besøk til gutter. Jeg prøver å si at det er mange andre jenter som også skal dit, men de bryr seg ikke. Det er utrolig irriterende. Jeg er egentlig bare glad for å endelig ha ordentlige venner og så skal mamma og pappa ødelegge det. Føler de ikke synes det er innafor å være på besøk hos gutter,en liksom jeg er jo snart 15! Jeg tenker i hvert fall selv at det da må gå an å være venn med gutter. Hjelp

SVAR

Besvart 03.04.2019 10:17:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle