Hopp til hovedinnholdet

Jente 14 år! Jeg lurer på om vennskapet til venninna mi er usunt for meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har en vennine og vennskapet våres har gått VELDIG mye opp og ned det siste året/halvet året. hun har det ikke så lett og ønsker å ta selvmord å alt sånn og hun tenker at vi som er venninnene hennes ikke bryr oss om hun, noe som ikke er sant for vi bryr oss jo, og vil hjelpe henne, men uansett hva vi sier så tror hun oss ikke.. hun nedsnakker/snakker stygt om/til oss veldig ofte, det blir nesten alltid krangler, og hun snakker stygt om andre i vennegjengen når det blir diskusjoner åsånn, vi eller spesielt jeg kanksje blir såret av det selvom hun sier hun ikke mener det så blir man jo fortsatt såret, jeg har det egt heller ikke psykisk lett heller, men ingen av dem vet det så.. jeg lurer på om dette vennskapet begynner å på en måte bli ‘usunt’ for meg.. jeg blir lei meg og sur på samme tid å jeg vil bare gråte noen ganger.. dette skjer ofte å jeg er bare lei, jeg klarer det ikke. hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 07.04.2019 10:02:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle