Hopp til hovedinnholdet

Greit å være venn med læreren sin

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg lurer bare på om de er greit å være venn med læreren sin? Fordi når jeg er på skolen har jeg altid lust å vær med læreren min. Jeg skriver til hun nesten hver dag i ca to år nå. Og jeg blir altid sykt glad hver gang hus skriver tilbake til meg. Og jeg veit ikke om det er greit ei gong. Jeg sa altid til hun at ho må bare sei ifra når jeg iritere henne eller noe sånt. Jeg har truffet henne i fritida og, men veit ikke om de er greit. Jeg er ivertfall glad i henne som kanskje venn, mor eller til og med bestevenn. Trur du det er greit? Ps: kan snakke med henne om ALT, men ikke om dette.

SVAR

Besvart 01.05.2019 18:31:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Taushetsplikt i skolen

Mange lurer på dette med taushetsplikt på skolen. Hva er det egentlig, hvem har taushetsplikt, og hva betyr det i din skolehverdag? Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle