Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene til kjæresten min er strenge

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er bekymret for kjæresten min of vet ikke hva jeg skal gjøre. Ut fra hva jeg ser og hører blir jeg urolig. Foreldrene hennes er aggressive. Hvis kjæresten min ikke responderer øyeblikkelig blir foreldrene ubehagelig høylytte, også når jeg er på besøk. Videre tvinger de henne til å gå til psykolog, selv om hverken jeg eller henne ser god grunn for det. Foreldrene hennes tvinger henne til å være med en person og sier det er vennen hennes, men hun selv gir utrykk for at det ikke er en nær venn, og hun mistrives med dette. Foreldrene hennes mener vi er et dårlig par og sier vi bør slå opp. De blir sinte hvis hun ikke vil bli oppdratt (barneoppdragelse) slik de vil. Jeg ble selv nesten politi anmeldt for ordensforstyrrelse/nabo støy, bare for å lære henne buekorps slager marsjer, da hun nylig har begynt i et buekorps. Kjæresten min er redd for å si ifra om ting og jeg vet ikke hvor mye jeg skulle ha sagt... vi har vært sammen i 1 år snart. Hun er 16. Hjelp.

SVAR

Besvart 06.05.2019 11:05:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle