Hopp til hovedinnholdet

Jeg synes det er vanskelig å få venner og vil bytte skole, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som går på ungdomsskolen. På barne skolen ble jeg Ignorert, gitt en klarte skulder osv. Jeg vil egentlig bare være venn med dem som gjorde det med meg, men på en eller annen måte klarer de alltid å gjøre sånn at jeg blir den personen som gjorde alt. Nå går jeg i 8 klasse. Det var en periode hvor jeg bare ville drepe meg selv fordi jeg fikk skylda for noe de starta. Det er veldig vanskelig å snakke om det. jeg spurte en person om H*n ville være med meg hjem etter skolen også sier h*n, ja jeg må bare spørre mamma først, også når H*n fikk et ja. Etter skolen ble jeg laget til i en gruppe hvor jeg ble spurt om vi en annen kunne være sammen med den personen hjem istedenfor meg, jeg sa nei også sa den andre personen at H*n ville ha en forklaring på hvorfor jeg sa nei. Jeg ga H*n en forklaring men, så sa H*n at det var en dårlig forklaring. Jeg sa til H*n at jeg ga en grunn. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg har lyst til å bytte skole.

SVAR

Besvart 01.05.2019 10:42:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle