Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg stoppe venninnene mine i å legge ut video av meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hadde før en musical.ly bruker før når jeg var sånn ca. 9 eller 10. Og den har noen av venninne mine funnet. Og de har tatt skjermopptak av videoene, jeg klarte heldigvis å slette brukeren. Men de sier at de skal legge ut de videoene på bursdagen min som er om 2 måneder. OG JEG VIL IKKE AT DE SKAL LEGGE DE UT! Det er flaut og jeg synes det er ubehagelig at vennene mine skal ha de videoene! Jeg har sagt 1000 ganger at de skal slette de videoen. Men de hører ikke, til og med bestevennina mi hører ikke når jeg sier stopp! De gjør narr av meg osv. Og jeg vil IKKE at de skal legge de ut uten at jeg har sagt det er greit. De videoen kommer til å spre seg! Hva skal jeg gjøre for at de IKKE SKAL LEGGE DE UT??!! Og er det ulovlig å ha videoer av meg uten mitt samtykke selvom det bare er musical.ly videoer? Hilsen er nervøs jente på 13...): Håper jeg får svar på dette fort!

SVAR

Besvart 10.05.2019 07:51:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle