Hopp til hovedinnholdet

Venninnen min er ikke hyggelig mot meg, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en venninne som virkelig ikke er hyggelig mot meg. Helt siden vi startet på ungdomsskolen, føles det ut som om hun har endret seg. Hun er ekstremt bitchy, og tror hun er mye bedre enn alle andre. For et uker tilbake gjorde hun det slutt med kjæresten sin, som hun faktisk mistet jomfrudommen sin til. Plutselig begynte hun å snakke med han igjen, men det var visst bare fordi hun ville ha runkevideo av han. Idag skulle jeg egentlig være med en fyr jeg holder på med, men han sa han ikke kunne. Og gjett hva, hun var hjemme hos han. Hun er bare så ekkel mot meg, og nå «løper» hun etter fyren jeg liker også. Jeg er så drittlei henne, at jeg vil bare dra vekk fra stedet jeg bor på et par uker. Jeg trenger råd til hva jeg kan gjøre for jeg er skikkelig nedfor nå. Hun ødelegger alt for meg. Hilsen Jente 13

SVAR

Besvart 15.05.2019 23:35:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Det kan fort bli problemer når bestevennen din er forelsket i den samme som deg. Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen...eller?

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
account_circle